AIM @HOME

Fijne gast van AIM,

2021 wordt het jaar dat wij onze deuren weer mogen openen en kunnen doen wat wij het allerleukste vinden, de reden waarom wij AIM zijn gestart: U helemaal in de watten leggen van a-z waardoor u bij uw eerste stap over de drempel denkt “wanneer kunnen wij weer terug”!

Maar eerst zullen we nog even door mogen met AIM @HOME en daar hebben wij dankzij u gelukkig ook veel plezier aan.

AIM @HOME 


AIM @HOME gaat vanaf 14 april aanstaande weer starten met een a la carte kaart.

U kunt vanaf de 14e elke woensdag tot en met zondag de a la carte gerechten afhalen in onze diningbar. Dit is een mooie eerste stap naar de heropening van de terrassen.

Vanuit de diningbar voorzien wij u graag van heerlijke gerechten die o.a. te nuttigen zijn op de boot aan ons terras. De kaart wordt spoedig bekend gemaakt, dus houd de website en social media accounts goed in de gaten.

De a la carte kaart, en de voorbereidingen hier naartoe, zullen de AIM @HOME 3-gangen menu’s en boxen vervangen. Dit weekend kunt u nog wel gebruik maken van de lunch en bites boxen, maar daarna is het tijd voor een heel nieuwe insteek.

Wij kijken er erg naar uit u te ontvangen in onze dingingbar.

Vrijdag 9 tot en met zondag 11 april bieden wij u graag nog de gelegenheid een AIM @HOME LUNCHBOX in een ‘sharing concept’ te bestellen tussen 12.00 en 14.00 uur.

U kunt de LUNCHBOX tot 1 dag van tevoren bestellen.

En… Voor de spontane gasten onder u voorzien wij ook graag nog in de mogelijkheid om de dag zelf nog te bestellen. Dit doen wij in de vorm van de AIM BITES BOX @HOME. Hierin vindt u diverse luxe bites welke u binnen een handomdraai op tafel heeft staan. De BITES BOX is van vrijdag 9 tot en met zondag 11 april te bestellen tussen 15.00 en 19.00 uur.

Tijdens de vorige sluitingsperiode heeft u ons ontzettend goed geholpen door te bestellen. Wij hopen u ook dit keer weer thuis te mogen verrassen met de heerlijke smaken uit onze keuken. Hoe dat ook alweer in zijn werk ging kunt u lezen door hier te klikken.

Houd de website en onze social media accounts goed in de gaten voor de aangeboden mogelijkheden.

Wij zien uw bestellingen weer heel graag tegemoet. Hartelijk dank voor uw steun in deze bizarre tijd! 

Veel liefs,
Wessel, Latoya en het hele team van AIM