AIM @HOME

Fijne gast van AIM,

2021 wordt het jaar dat wij onze deuren weer mogen openen en kunnen doen wat wij het allerleukste vinden, de reden waarom wij AIM zijn gestart: U helemaal in de watten leggen van a-z waardoor u bij uw eerste stap over de drempel denkt “wanneer kunnen wij weer terug”!

Maar eerst zullen we nog even door mogen met AIM @HOME en daar hebben wij dankzij u gelukkig ook veel plezier aan.

AIM @HOME 


Graag bieden wij u elke vrijdag, zaterdag en zondag een nieuw 3-gangen menu aan om thuis te nuttigen. Tijdens de ‘sluitingsperiode’ kunnen wij dit menu bij u thuis bezorgen of u kunt het afhalen in onze drive through.

Ook kunt u van woensdag tot en met zondag een AIM @HOME LUNCHBOX in een ‘sharing concept’ welke bestellen tussen 12.00 en 14.00 uur.

Zowel de LUNCHBOX als het 3-gangen menu kunnen tot 1 dag van tevoren besteld worden.

En… Voor de spontane gasten onder u voorzien wij ook graag in de mogelijkheid om de dag zelf nog te bestellen. Daarom starten wij vrijdag 22 januari a.s. ook met de AIM BITES BOX @HOME. Hierin vindt u diverse luxe bites welke u binnen een handomdraai op tafel heeft staan. De BITES BOX is van woensdag tot en met vrijdag te bestellen tussen 15.00 en 19.00 uur.

Tijdens de vorige sluitingsperiode heeft u ons ontzettend goed geholpen door te bestellen. Wij hopen u ook dit keer weer thuis te mogen verrassen met de heerlijke smaken uit onze keuken. Hoe dat ook alweer in zijn werk ging kunt u lezen door hier te klikken.

Houd de website en onze social media accounts goed in de gaten voor de aangeboden mogelijkheden.

Wij zien uw bestellingen weer heel graag tegemoet. Hartelijk dank voor uw steun in deze bizarre tijd! 

Veel liefs,
Wessel, Latoya en het hele team van AIM