CONTACT

Restaurant AIM
Veendijk 1A
1231 PB Loosdrecht
+31 35 582 22 15
info@restaurantaim.nl

“Elk nadeel heb z’n voordeel’: Johan Cruijff

Vanwege de maatregelen omtrent het Corona-virus kunnen wij u op dit moment helaas niet verzorgen in ons restaurant of op ons terras. Dit is nu aangegeven tot 20 mei aanstaande.

Maar u hoeft ons niet helemaal te missen… Haal AIM bij u in huis, op de boot, of op picknickavontuur door uw lunch of diner af te halen. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 12.00 uur met onze drive through en sail through waarbij u uw gerechten kunt afhalen. Ook kunnen wij deze vanaf 16.00 uur ‘s middags bij u thuis bezorgen in een straal van ongeveer 20 minuten reistijd.

In de tussentijd blijven we creatief met gerechten, met de voorbereidingen naar een 1,5 meter maatschappij – of the ‘smart-way’ hiervan – en zijn we hard bezig met de puntjes op de i in het restaurant en op het terras. Zo kunnen we u, wanneer het weer mag, een heerlijke plek bieden.

Wij missen u ontzettend en kijken er naar uit om u weer in de watten te kunnen leggen. Voor nu willen wij u heel hartelijk bedanken voor het bestellen van onze gerechten en ons er via deze weg doorheen te helpen. Geniet ervan! En we zien u heel graag heel snel weer bij AIM!

Blijf op de hoogte van AIM
Neem contact op met AIM