Getroffen maatregelen omtrent het Corona virus

Fijne gast van AIM,

Zoals bij u bekend mogen wij als Horeca onderneming onder zeer strenge voorwaarden ons restaurant heropenen op 1 juni 2020.

Dit doen wij natuurlijk heel graag, maar we moeten wel zorgen dat dit voor zowel u, als voor ons, veilig en gezond is.

Daarom hebben wij de ruimte tussen de tafels en stoelen aangepast naar ruim 1,5 meter afstand. Het personeel blijft extra hygiëne maatregelen treffen. De handen worden nog vaker gewassen dan normaal. Toiletten, werkbanken, deurklinken, stoelen en tafels worden extra gereinigd. Ook zullen we buiten met linnen op de tafels gaan werken wat uiteraard tussen de shifts vervangen wordt.

Shifts, dat is nieuw bij AIM en geheel niet waar ons hart ligt. Echter, door de extra ruimte tussen de tafels is een groot deel van onze tafels uit het restaurant en van het terras komen te vervallen. Om hier doorheen te komen zijn wij genoodzaakt om in shifts te gaan werken. Zodra de maatregelen opgeheven worden zal ook dit direct opgeheven worden.

Een verdeling in shifts houdt in dat u tussen een vastgestelde tijd kunt komen genieten in het restaurant-gedeelte van AIM. Dit houdt dan ook in dat u aan het einde van een shift vriendelijk wordt verzocht om van tafel te gaan zodat wij de hygiëne maatregelen kunnen treffen voor de volgende gasten.

De shifts zijn opgedeeld als volgt.
Lunch:
Shift 1 van 12.00 tot 14.00 uur
Shift 2 van 14.30 tot 16.30 uur

Diner:
Shift 1 van 18.00 tot 19.30 uur
Shift 2 van 20.00 tot sluit

Geef duidelijk aan wat uw voorkeur heeft of controleer de beschikbaarheid via +31 35 582 22 15.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking en hopen dat u samen met ons deze tijd een fijne invulling geeft.

Graag tot ziens bij AIM.

Hartelijke groet,
Wessel, Latoya en het team