RESTAURANT

MENU

Chefkok Wessel Ruijmgaart wisselt met zijn team het 6-gangen Chef’s Menu elke 2 weken en werkt altijd met seizoensgebonden producten. 

U kunt alle gerechten los bestellen, maar ook in de vorm van een keuzemenu.

Tijdens de lunch kunt u al vanaf 2-gangen naar keuze gebruik maken van het Chef’s menu. Komt u dineren, dan kan dit vanaf 3-gangen.

Heeft u dieetwensen of allergieën waar wij de gerechten op aan dienen te passen? Dat doen wij graag! Wel vragen wij uw medewerking! Hoe we dat doen leest u hier onder het kopje “DIEETWENSEN EN ALLERGIEEN”.

WIJNEN

Bij alle gerechten wordt onder leiding van gastvrouw en vinoloog Latoya Sloot en sommelier Daan van den Dolder een bijpassende wijn uitgezocht. Het wijnarrangement wisselt dan ook elke 2 weken met het Chef’s Menu mee.

U kunt het wijnarrangement ook in BOB-variant bestellen, waarbij een halve maat wordt aangehouden. Zo kunt u toch fijn genieten van de wijn-spijscombinaties, zonder te veel alcohol te nuttigen.

Zowel diverse huiswijnen als de wijnen uit het arrangement zijn verkrijgbaar per glas. Daarnaast maken Latoya en Daan ook graag gebruik van de Coravin om alle stille wijnen met een kurk als afsluiting, per glas te kunnen serveren. “Hoe leuk is het om een glas Chassagne Montrachet of Brunello di Montalcino te kunnen drinken.”

Drinkt u liever alcoholvrij? Dat is geen enkel probleem. Met de prachtige, pure thee van Newby Teas in combinatie met London Essence Tonics, Gingers en Soda’s kunnen wij heerlijke alcoholvrije mixers maken. Deze kunnen ook afgestemd worden op de smaken in uw gerechten.