RESERVEREN

Maandag, dinsdag en woensdag gesloten

Donderdag, vrijdag en zondag:
Lunch:
12.00 – 16.30 uur
Diner: 18.00 – sluit

Zaterdag:
Diner: 18.00 uur – sluit


Wij hebben diverse acties genomen in verband met het Corona virus. Hiermee bieden wij u en ons team een veilige omgeving. Wij rekenen op uw medewerking en eigen verantwoordelijkheid en kijken er naar uit u te mogen ontvangen op onze prachtige locatie.
Lees meer.

Op de dag zelf is reserveren ALLEEN telefonisch mogelijk.

Is er geen online beschikbaarheid op uw gewenste tijdstip? Of wilt u met meer personen komen dan u zelf kunt aangeven? Neem ook dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden
  +31 35 5822215

DIEETWENSEN EN ALLERGIEEN

Het Chef’s Menu dat elke 2 weken wisselt bestaat uit diverse componenten, waaronder vis en vlees, gluten en lactose, die allen met zorg, liefde en passie door Wessel zijn gecombineerd. Elk product draagt bij aan de balans van de gerechten. Bij een aanpassing zal een product zorgvuldig vervangen worden om de ultieme beleving van smaken te blijven bereiken.

Heeft u dieetwensen of allergieën? Wij passen de gerechten hier graag voor u op aan! Wel vragen wij u om uw medewerking zodat uw lunch of diner volledig voorbereid kan worden.

Hetgeen wij graag voorafgaand aan uw bezoek vernemen, zodat wij uw gerechten hierop kunnen aanpassen:

  • Uw dieetwens of allergie;
  • Hoeveel gangen u wenst te eten 

Wij hebben respect voor de producten waarmee wij werken. Wij werken alleen met de mooiste producten van eerlijke herkomst. Naast de liefde en tijd die wij in uw gerechten stoppen, doet onze leverancier dit ook in zijn product. Of dit nu plantaardig of dierlijk is…

Wanneer u niet doorgeeft hoeveel gangen u wenst te eten, bereiden wij het hele 6-gangen menu voor naar de aanpassingen van uw dieetwensen/ allergieën. Helpt u ons mee om deze verspilling te voorkomen? Het doet oprecht pijn in ons hart om deze prachtige producten de prullenbak in te zien verdwijnen…

U zult begrijpen dat aanpassingen die niet doorgegeven zijn en “moment supreme” doorgevoerd moeten worden, invloed hebben op úw ervaring maar ook op de ervaring van ons team. Daarbij hebben wij niet altijd vervangende producten in huis waardoor wij uw bezoek aan AIM niet kunnen optimaliseren. Om deze reden zijn wij in dergelijk geval genoodzaakt om 18,50 supplement te berekenen.

Aanpassingen naar een veganistisch menu of bijvoorbeeld coeliakie waarbij 100% glutenvrij gewerkt dient te worden en soja ook niet gebruikt kan worden, zijn nog lastiger te maken in onze keuken. Wij werken veel met Aziatische producten waar over het algemeen soja in verwerkt is. Daarnaast wordt er ook veel gewerkt met dierlijke producten zoals boter, room, melk en ei.

Deze aanpassingen zijn helaas zo verregaand voor onze keuken dat wij hier niet ‘moment suprême’ op kunnen aanpassen. In onze branche is teleurstellen echter falen. Helpt u ons door samen te zorgen voor een optimaal verzorgde lunch of diner, zodat u tijdens uw bezoek al bedenkt wanneer u weer terug wilt komen? Dat is namelijk onze ‘AIM’! U volledig in de watten leggen en u meermaals mogen verwelkomen in ons fijne restaurant. 

Dank u wel voor uw begrip en medewerking. Wij kijken uit naar uw komst!


RESERVERINGEN VANAF 8 PERSONEN

Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren wij ons 2-wekelijks wisselende Chef’s Menu waarbij u zelf aangeeft naar hoeveel gangen uw voorkeur uit gaat. 

Tijdens de lunch kunt u een menu samenstellen vanaf 3-gangen, tijdens het diner vanaf 4-gangen. De meest gekozen optie tijdens zowel lunch als diner is een Chef’s Menu van 4-gangen. 

Vanaf 10 personen zullen wij uw gehele gezelschap van hetzelfde menu voorzien, waarbij wij rekening zullen houden met de vooraf doorgegeven dieetwensen en allergieën.


Helaas zijn wij genoodzaakt om een aanbetaling te vragen voor reserveringen vanaf 8 personen. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.