RESERVEREN

Maandag gesloten

Dinsdag tot en met zondag:
Lunch:
12.00 – 14.00 uur
14.30 – 16.30 uur

Dinsdag tot en met zondag – wanneer de overheid dit goedkeurt:
Diner:
18.00 – 19.30 uur
20.00 – sluit

Wegens de overheidsrestricties omtrent het Corona virus, zijn wij helaas genoodzaakt om ons reserveringsbeleid aan te passen. Wij rekenen op uw begrip en medewerking en kijken er naar uit u te mogen ontvangen op onze prachtige locatie. Lees meer.

Is er geen online beschikbaarheid op uw gewenste tijdstip? Neem dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden  +31 35 5822215

DIEETWENSEN EN ALLERGIEEN

Heeft u dieetwensen of allergieën? Wij passen uw gerechten hier graag op aan.

Er staat maar 1 vegetarisch gerecht op onze kaart, maar laat u hierdoor niet afschrikken als u vegetarisch of veganistisch bent! Onze creatieve Chef kan een volledig 6-gangenmenu voor u maken, vol met de unieke smaken van de keuken van AIM.

Wel vragen wij u om uw dieetwensen of allergieën voorafgaand aan uw bezoek te vermelden. Hierdoor kunnen wij ons goed voorbereiden en eventueel producten speciaal voor u inkopen. Wij zijn genoodzaakt om 7,50 als supplement bedrag per persoon te vragen wanneer wij voorafgaand aan uw komst niet over uw speciale dieetwensen of allergieën zijn geïnformeerd. Dit in verband met de vele aanpassingen die wij dan a la minute voor u zullen maken.

GEZELSCHAPPEN VAN 7 TOT 10 PERSONEN

Komt u eten met een gezelschap van 7 tot 10 personen dan bieden wij u graag een keuzemogelijkheid aan uit ons 2-wekelijks wisselende Chef’s Menu. 

Tijdens de lunch kunt u kiezen voor een menu van 2- tot en met 6-gangen waarbij u de gerechten en het aantal gangen geheel zelf bepaalt. Tijdens het diner kunt u een keuzemenu samenstellen vanaf 3-gangen. 

Het aantal gangen dat u kiest hoeft niet voor iedereen aan tafel gelijk te zijn maar mag variëren. Dit geldt ook voor de gekozen gerechten. 

VANAF 10 PERSONEN

Voor gezelschappen vanaf 10 personen serveren wij ons 2-wekelijks wisselende Chef’s Menu waarbij u zelf aangeeft naar hoeveel gangen uw voorkeur uit gaat. 

Tijdens de lunch kunt u een menu samenstellen vanaf 2-gangen, tijdens het diner vanaf 3-gangen. De meest gekozen optie tijdens zowel lunch als diner is een Chef’s Menu van 4-gangen. 

Vervolgens zal er een menuvoorstel met u overlegd worden om deze volledig af te stemmen op uw wensen.

Helaas zijn wij genoodzaakt om een aanbetaling te vragen voor reserveringen vanaf 10 personen. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.