RESERVEREN

Maandag, dinsdag en woensdag gesloten

Donderdag, vrijdag en zondag:
Lunch:
12.00 – 16.30 uur
Diner: 18.00 – sluit

Zaterdag:
Diner: 18.00 uur – sluit


Wij hebben diverse acties genomen in verband met het Corona virus. Hiermee bieden wij u en ons team een veilige omgeving. Wij rekenen op uw medewerking en eigen verantwoordelijkheid en kijken er naar uit u te mogen ontvangen op onze prachtige locatie.
Lees meer.

Vanaf 14.00 uur wordt de online reserveringsmogelijkheid uitgezet voor reserveringen op die dag zelf. Reserveren is dan alleen telefonisch mogelijk.

Is er geen online beschikbaarheid op uw gewenste tijdstip? Of wilt u met meer personen komen dan u zelf kunt aangeven? Neem ook dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden
  +31 35 5822215

DIEETWENSEN EN ALLERGIEEN

Heeft u dieetwensen? Denk aan “geen vis, geen vlees, geen schaal- en schelpdieren, geen kaas”, geef deze dan bij uw reservering door zodat wij hier alle voorbereidingen voor kunnen treffen. 

Er staan geen vegetarische gerechten op onze kaart, maar laat u hierdoor niet afschrikken als u vegetarisch bent! Onze creatieve Chef kan een volledig 6-gangenmenu voor u maken, vol met de unieke smaken van de keuken van AIM.

Allergieën waarbij wij grotere aanpassingen dienen te doen aan de basis van ons Chef’s menu zijn noodzakelijk om minimaal 24 uur voorafgaand aan uw reservering door te geven. Denk hierbij aan glutenvrij waarbij wij ook geen soja kunnen gebruiken, coeliakie, lactose intolerant, veganistisch etc. Het kost tijd en voorbereiding om dergelijke aanpassingen in ons menu te maken. Zonder deze voorbereiding(tijd) kunnen wij de aanpassingen helaas niet realiseren, hoe graag wij ook zouden willen.

Wij zijn genoodzaakt om 18,50 als supplement bedrag per persoon te vragen wanneer wij voorafgaand aan uw komst niet over uw speciale dieetwensen of allergieën zijn geïnformeerd.

VANAF 8 PERSONEN

Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren wij ons 2-wekelijks wisselende Chef’s Menu waarbij u zelf aangeeft naar hoeveel gangen uw voorkeur uit gaat. 

Tijdens de lunch kunt u een menu samenstellen vanaf 3-gangen, tijdens het diner vanaf 4-gangen. De meest gekozen optie tijdens zowel lunch als diner is een Chef’s Menu van 4-gangen. 

Vanaf 10 personen zullen wij uw gehele gezelschap van hetzelfde menu voorzien, waarbij wij rekening zullen houden met de vooraf doorgegeven dieetwensen en allergieën.


Helaas zijn wij genoodzaakt om een aanbetaling te vragen voor reserveringen vanaf 8 personen. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.